IJsclub

Vorstperiode 1 maart tot en met 4 maart 2018:

Eindelijk brak de vorstperiode aan. De hevige harde wind, die dagen lang over het land woei, zorgde ervoor dat het water op de ijsbaan niet dichtvroor. De brandweer heeft woensdags ervoor nog een extra laagje water op de ijsbaan gespoten. En eindelijk…. het was zover, om allereerst de kinderen op het gladde ijs veilig te laten schaatsen. Van donderdag 1 maart tot en met zondag 4 maart.De harde wind kon de pret niet drukken. Een gezellige drukte op de ijsbaan voor iedereen. Even doorwarmen in de kantine met een kop warme chocolademelk en met wat lekkers. Een korte schaatsperiode, die goed verlopen is. Nu maar weer wachten op volgende jaar, wie weet is de vorstperiode wat langer…..

Huldiging Irene Schouten

Vrijdagmiddag 2 maart 2018 om 15.30 uur vertrekt Irene vanaf de Skeelerpiste: Sjoerd Huisman, Theo Koomenlaan Wervershoof.

Om tesamen met de fanfare en wat skeeleraars, een rond rit te maken door het dorp.

Vervolgens zullen wij bij de Dars aankomen waar zij om 16.30 uur wordt gehuldigd.

U bent van harte Welkom.

28 februari 2018: Brandweer bewerkt het ijs.

Brandweer spuit een extra laagje op het ijs:

Zaterdag 24 februari 2018 mag Irene Schouten meedoen met de MASSASTART

op de Olympische Spelen.

In sport- en welnesscenter “De Dars” is deze dag een groot scherm aanwezig

waar u haar kan aanmoedigen.

De wedstrijd begint om 12.00 uur.

Zaal is open vanaf 11.00 uur, dus kom op tijd.

Komt allen.

IRENE heel veel succes!!!

Bestuur IJsclub de Noord

Ook wij doen mee met het spaarprogramma TANK en SCHENK van Tankstation Koper.

Voor de donaties die wij mogen ontvangen, willen wij voor de kinderen helmen aanschaffen.

Wij danken u voor uw donatie.